Xa esta a rematar a temporada de Veran para os traballador@s ocasionais da hosteleria; moit@s traballan sen contratos, moitos outr@s traballan con contrato fraudulento contratos de 4 horas diarias traballando 10 ou 12 horas...
Para evitalo hai que loitar contra esta esplotacion, ainda que o teu traballo sexa por 3 meses non podemos permitir ser pisados. Hai que sindicarse e facer frente co apoio dos demais traballador@s do sector.
Antes de firmar o voso finiquito:
tedes dereito a asistir cun testigo ou asesor.
Tedes dereito a non firmalo e levar unha copia para que revisen as cantidades.
Non piquemos de pardill@s, asesorate nos sindicatos.
Compostela.
R/ García Prieto, 24-28-15706 COMPOSTELA
Ver en Google-Maps
Telefone. 981 59 09 10-Fax 981 53 42 56
Apartado 590-15780 COMPOSTELA
Horario:
De Luns a Venres de 19:00 a 21:30
Martes e Xoves de 12:00 a 14:00
Permanéncias de seccións:
Administración pública: Martes de 19:00 a 21:30
Hostelaria e pizzarias: Xoves de 19:00 a 21:30
Ensino: Venres de 19:00 a 21:30
Asesoria xurídica:
Xoves de 19:00 a 21:30
A Coruña.
R/ Washington 36 baixo - 15011 A CORUÑA
Teléfone e Fax: 981 904 044
Apartado 928 -15080 A CORUÑA
Betanzos.
Apartado 95 -15300 BETANZOS
Ferrol.
Avenida de Esteiro nº10 baixo. 15401 Ferrol-A coruña
Apartado 147. 15401 Ferrol-A Coruña
Horario:
Luns de 19 a 21h
Venres de 20 a 22h
Sábados de 11:30 a 13h
Podes escoitar os boletins radiofonicos da CNT a traves das ondas da radio libre e comunitaria de trasancos "Radio Filispim" no 93.9 da FM, no programa "Espazo Libertario".
En directo os mercores de 20 a 21h
En diferido os luns de 9 a 10h e os venres de 16 a 17h
Lugo.
R/ Nova, 103-1º dta. 27001 LUGO
Telefone. 650 269 807
Ourense.
Apartado de Correos 92 - 32080 OURENSE
Vigo.
R/ Príncipe 22, 1º piso, local 34- 36202 VIGO
Telefone e fax: 886 116 558
Pontevedra.
R/ Pasanteria nº 1 (Edificio dos Sindicatos), 3º andar 36002 PONTEVEDRA
Telefone : 607 511 678
Permanencias: luns, mércores e xoves de 12:00 a 13:30 sección hostelería. Martes, Xoves 20:00-21:30
No hay comentarios:
Publicar un comentario